jueves, 13 de septiembre de 2007

Primera Plana

Primera Plana és un programa de ràdio que s'emet tots els dijous a les 19.15h. en Cope Alcoi, al 106.2 FM. En ell, podreu escoltar-nos a Ruben Feijoo i a mi comentant l’actualitat cinematogràfica.
L’espai es divideix principalment en tres parts. La primera d’elles és les Estrenes, en la qual comentem dues pel·lícules d’actualitat. La segona part és la de les notícies, i porta per títol A.L. Conficencial, fent homenatge a la pel·lícula de Curtis Hanson. En ella parlem de la cartellera d’Alcoi, de l’actualitat del món del cinema (festivals, rodatges, projectes, successos...) i de les novetats en DVD. Per acabar, la darrera part és la de Diálogos para el recuerdo, en la qual seleccionem un diàleg mític d’una pel·lícula, que intentem siga una mica més clàssica, i el comentem mentre recordem el film.
Si no podeu sentir el programa, jo intentaré penjar-lo al blog totes les setmanes per a què pugueu descarregar-lo o escoltar-lo. I el que també penjaré serà el text que escric cada dues setmanes per presentar el diàleg del final. Així podreu anar analitzant les meues opinions sobre les pelis que tractem al programa.

No hay comentarios: