sábado, 18 de agosto de 2007

Indiana Jones IV

Aquest post no és per comentar cap pel·lícula que haja vist, perque com tots sabeu, la darrera entrega de la saga de les aventures de l’arqueòleg més famós del món encara no s’ha estrenat. Simplement és per a què tots els qui sou fans d’aquest personatge com jo, aneu obrint boca amb les imatges que han eixit del proper film, amb què eixos dos genis que són Steven Spielberg i George Lucas ens delectaran el proper any 2008.
En tenim una del primer cartell promocional, una del protagonista en la seua salsa (sembla que els anys no hagen passat per a Harrison Ford), una de família del set de rodatge i una del director amb el personatge de Marion (A la recerca de l’arca perduda) ressuscitat.Puc avançar-vos també els possibles títols que ja s’han registrat per part de Lucasfilm Ltd., encara que potser cap d’ells siga el definitiu:
- Indiana Jones and the City of Gods.
- Indiana Jones and the Destroyer of Worlds.
- Indiana Jones and the Fourth Corner of the Earth.
- Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.
- Indiana Jones and the Lost City of Gold.
- Indiana Jones and the Quest for the Covenant.

I per últim, una notícia per als aficionats a les vídeo consoles. Ja tenim el tràiler del proper joc d’Indiana Jones que sortirà. Ací vos hi adjunte un enllaç.

Si és tan divertit com els d’Star Wars anem a passar-ho genial. Sols espere que isca per a PS2...

Per cert, el trailer de la pel·lícula: Per al darrer dijous de novembre de 2007. Podrem suportar l'espera...?

1 comentario:

Anónimo dijo...

Esperemos que la película suponga un genial colofón a la saga, aunque en estos casos la última entrega suele quedar por tierra tras el éxito de las predecesoras.

Habrá que esperar y soportar la la larga espera. Hay ganas de verla.