domingo, 9 de diciembre de 2007

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystall Skull

Com ja sabeu, no és habitual que penje fotografies de pel·lícules que encara no s’han estrenat al meu blog, però ja vaig fer una excepció amb aquest mateix motiu, i és que em sembla que totes les novetats sobre el millor aventurer de tots els temps ho mereixen. Ací vos presente tres noves fotos d’Indiana Jones.
Als noms de repartiment coneguts, com els de Shia Le Beouf i Karen Allen, s’hi afegeixen alguns nous, com ara els de Ray Winstone (d’actualitat per ‘Beowulf’), Cate Blanchett (com a malvada de la funció), John Hurt o Jim Broadbent.
El títol sembla que ja està confirmat de la ma de Shia Le Beouf, a quí li se va escapar en una entrevista. Es tracta de ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’, o una cosa així com “Indiana Jones i el Regne del Crani de Cristall”.
Per a acabar, dir-vos que el tràiler està preparat per a eixir el dia de la Super Bowl. En España haurem d’esperar una miqueta més. I la data d’estrena és el 22 de maig del 2008. Paciència…

1 comentario:

Rick Dangerous dijo...

Hola
Realment,, a la superbowl el que apareixerà (teòricament) es el theather trailer (o trailer normal). Es tracta del trailer normal i corrent, de durada normal.
Pèro (i torne a puntualitzar teòricament) Lucas ja va comentar a un parell de entrevistes, que abans de nadals tendrem posiblement un teaser trailer (el teaser trailer, seria un pre-trailer que sol tindre les pelis, de durada més curta)...

Per tant, ja vorem que ens trobem i si arriba pronte.

Un amic