jueves, 23 de octubre de 2008

Shaun of the dead / Zombies party

2004 Comedia. Dir: Edgar Wrigth Guión: Edgar Wrigth & Simon Pegg Música: Int: Simon Pegg, Kate Ashfield, Nick Frost.

Recentment he descobert, gràcies a un nou amic, als responsables d’aquesta cinta i d’algunes barrabassades més. Simon Pegg, és el protagonista i coguionista d’aquesta cinta que vol parodiar totes les cintes de terror recaient especialment en les que tenen als zombies com a protagonistes.

Però no vos enganyeu, no estem davant un nou Scary Movie, ni molt menys, A Zombies party, trobem referències a una gran quantitat de cinema, des del més clàssic, en la línea de Invasion of body snatchers, de Don Siegel, o fins al més transgressor com el de Evil dead de Sam Raimi, passant per totes les cintes de terror dirigides per John Carpenter. Tot açò amb un punt d’humor anglès que acompanya sempre inevitablement al protagonista en les seues cintes.

Darrere de les càmeres Edgar Wrigth, qui té una important carrera al món de la televisió que el recolza, i que ja ha entrat en el grup dels escollits, el del clan de Tarantino i Rodriguez dirigint Don’t, un del tràilers que apareixien a la mitat del projecte Grindhouse.

En fi, una cinta interessant, que arrancarà més d’una rialla al públic en general, i que recomane sincerament a tothom des d’aquest espai.

No hay comentarios: